Werk

Onze klanten

Onze klanten zijn ambitieuze, op groei gerichte, start-ups, ideële organisaties die de gezondheid bevorderen of creatieve een-pitters. Sommige weten precies waar ze naartoe gaan en wat ze willen, anderen zijn juist op zoek naar hun identiteit. Allen hebben het doel om de wereld te verbeteren en zoeken naar manieren om hun boodschap te communiceren en zichzelf te presenteren.

Onze klanten willen over het algemeen hulp met keuzes maken, ondersteuning bij een visie ontwikkelen, hun verkoop vergroten, meer acquireren, social media onder de knie krijgen of meer zichtbaarheid en promotie maken en weten vaak niet precies hoe. Een groot bureau inschakelen vinden ze een te grote stap. Mensen komen naar ons toe omdat ze ons vertrouwen en we begeleiding kunnen geven in een ingewikkelde traject, door handvaten aan te bieden in; merkidentiteitvisie ontwikkelen, missie vaststellen of positionering.

Als we in gesprek raken, blijkt dat er meer aan de hand is dan alleen te weinig likes op Facebook of moeite met keuzes maken. We helpen onze klanten om keuzes te maken en vanuit hun kracht te communiceren, met onderbouwde methodes.