Versterk je groei-mindset

Voor wie

Heb je vaak het idee dat je te weinig geld of tijd hebt? Zie je vaak de beren op de weg of dat je denkt dat je iets niet kunt? Ben je vaak op zoek naar je eigen mening? Heb je weinig onderbuik gevoel? Vindt je het lastig besluiten te nemen? Ben je bang om te doen waar je echt van droomt?

Versterk je groei-mindset

De groei-mindset is voor elk ondernemer belangrijk. Zonder groei-mindset kan een ondernemer niet goed functioneren en groeien binnen een veranderende maatschappij. Het tegenovergesteld van een groei-mindset is wat ze noemen een fixed-mindset. Een fixed-mindset is statisch en werkt progressie tegen. Met een groei-mindset wordt verbetering goed mogelijk. De overtuiging dat verbetering mogelijk is, is een voorwaarde om ook daadwerkelijk te verbeteren. Wanneer je een eigen bedrijf begint of een eigen merk wilt bouwen, zult je je blijven verbeteren om relevant te blijven. Wanneer je relevant bent voor je klanten, zal je meer succes hebben. Het ontwikkelen voor een groei-mindset is dus een voorwaarde voor het ontwikkelen van je eigen bedrijf.

Wat kun je hier verwachten:

  • een oriëntatiegesprek van 1,5 uur
  • op maat gemaakte huiswerk opdrachten
  • een terugkoppeling gesprek met oefeningen om de groei-mindset te stimuleren van 1,5 uur
  • deelname aan de NO GAME

Aan de hand van Acceptance Commitment Therapy technieken, mindfullness en positieve psychologie, brengen we in kaart wat jou weerhoudt van groei en zoeken we naar manieren om die groeispier te ontwikkelen!

Versterk je groei-mindset pakket                                                                                                          

299.- euro (ex. BTW)