Droom

Onze droom

Wij dromen van een wereld waarin marketing echt is. Waarin integriteit en authenticiteit alles is. Open, eerlijk en integer. Je bent wat je communiceert. Je communiceert wie je bent. Je kent jezelf en bent trots op jezelf. Die beste zelf, die ben je geworden.

Onze droom is dat ieder mens een leider wordt. Dit betekent een innerlijk kompas. Een kompas met waarden, die worden gestreefd of nageleefd. Een visie, een droom en een missie. Wij geloven dat de toekomst van werk vanuit gelijkgestemden zal worden gevoerd en niet op basis van competenties. Wij geloven dat werk in de toekomst ingericht zal worden op basis van waarden en zielskracht en niet op basis van vaardigheden. Op de HRM conferenties wordt daar al over gesproken.

Het is namelijk niet alleen goed voor de efficiƫntie van het bedrijf, maar vooral voor de motivatie van de werknemer of eigenaar. Wanneer iemand ergens in geloofd, zal deze persoon zich 10x meer inzetten en doorzetten, dan wanneer iemand het alleen voor het geld doet. Wij geloven dat iedereen, zonder uitzondering, het verdient om hun doel te vinden in het leven en daarvan de vruchten mag plukken.

Onze missie is om mensen en bedrijven in contact te laten komen met hun ziel en zielskracht, zodat zij niet alleen zichzelf ontplooien, geluk en groei vinden, maar ook een bijdrage leveren aan de hele wereld.