About

Erika Kennedy (Founder)

 

Op mijn 8ste kreeg ik een visioen van een hart. Het was niet zomaar een hart, het was niet een roze romantische Disneyachtige hart die 8-jarige meisjes mooi vinden. Het was een krachtige en pulsend hart. Een hart die alles ziet. Een hart die alles voelt. Een hart die de eenheid en verbondenheid van het universum is. Een hart die liefde en waarheid deelt, trouw aan iedereen, zonder enige uitzondering. Deze visioen vertaalde zich destijds in een tatoeage idee, als aandenken. Een tatoeage heb ik nog steeds niet, maar de visioen van een hart is altijd bij me. Dit hart is mijn gids en laat mij zien, voelen en weten.

Dit hart komt altijd terug in mijn werk en heeft zich vertaald in een aantal waarden die ik heel belangrijk vind. Deze waarden vormen mijn interne kompas en zijn heel kenmerkend voor mijn innerlijk leiderschap.

ondernemerschap * innovatie * creativiteit * falen * groei * schoonheid * inspiratie * integriteit * own your story

De laatste twintig jaar heb ik mij ontwikkeld in de wondere wereld van de kunsten en de creatieve industrie. Daar heb ik veel ervaring opgedaan en een aardig netwerk opgebouwd.Nu vat ik al mijn ervaring, kennis en persoonlijkheid samen in mijn eigen bedrijf. Dankzij mijn werkervaring en opleidingen in de richting branding, PR en marketing heb ik veel ervaring in het bereiken van (nieuwe) doelgroepen en het presenteren van content om mensen te inspireren. Doordat ik veel creatieven heb mogen begeleiden, heb ik inzicht in het creatieve proces en een groot verbeeldingsvermogen, waardoor een brainstorm sessie met mij, altijd tot nieuwe inzichten of ideeën leidt.

In 2012 kwam een groot verandering in mijn leven: ik werd ziek. Het zou tot 2016 duren voordat ik kon achterhalen waar de symptomen vandaan kwamen en het was een woelige en onzekere tijd met veel obstakels. Er was niemand die de weg kon wijzen en ik moest mezelf opnieuw uitvinden. Ik zocht hulp bij allerlei professionals, las heel veel boeken en deed onderzoek avonden lang. Ook volgde ik een aantal trainingen die mijn leven hebben veranderd.

In deze innovatieve periode gooide ik het roer 180 graden om en begon ik mijzelf van binnenuit te vernieuwen. Ik werd een soort boxer, die niet opgeeft en bij elke knock-out, weer opstaat. Dankzij mijn opleidingen Mindfulness, Yin Yoga, Asian Leadership training, mijn coaching opleiding en mijn eigen ervaring en zoektocht, weet ik de weg van falen naar succes in persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ik weet wat het is om niet weten wat je wilt, om niet succesvol te zijn, om ontevreden te zijn met je baan, met jezelf, ik weet wat het is om geen keuzes te kunnen maken. Ik weet wat het is om geen visie te zien, om bang te zijn om de verkeerde stap te nemen. En ik weet de weg naar hoe je dit wel kunt veranderen. Ik weet hoe je weer gezond kunt worden, ik weet hoe je weer geluk kunt ervaren en hoe je je dromen kunt verwezenlijken.

Door mijn hoog sensitiviteit en vriendelijkheid, kan ik mensen goed begeleiden in het inzien van obstakels en een visie ontwikkelen. Ik luister zonder te oordelen, waardoor veel mensen zichzelf durven te zijn bij mij.

Zo kun je, net als de eeuwenoude Japanse traditie van Kintsugi waarin ze gebroken aardewerk met goud versieren, elk geest, onderneming of bedrijf, verrijken met de opgedane ervaring en een meerwaarde creëren met de nieuwe inzichten. Wat ooit stuk leek, blaas je nieuw leven in. Met de waarden die ik hanteer, kan ik nu anderen helpen hun pad te vinden binnen een werk- of privé setting.

Het is mijn missie anderen te helpen een vruchtbare en duurzame fundering te creëren, waarin zij tot bloei kunnen komen en vervulling kunnen vinden in hun werk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *