Filosofie

Filosofie

 Integriteit is altijd al belangrijk geweest voor ondernemers. Tegenwoordig is de publieke opinie steeds belangrijker voor een goede reputatie. Wat jouw publiek van jou vindt is wel degelijk van belang voor een gezonde onderneming. Jouw reputatie kan je grootste kracht zijn en het begint bij een verwachting scheppen. De gezegde is waar: ‘het kost jaren om een goede reputatie op te bouwen en het kan heel kort duren om die kwijt te raken’.

Hoe creëer je een verwachting? Door een boodschap naar de wereld te communiceren. Laten we zeggen dat deze boodschap, in letters of beelden, op verschillende manieren, jouw publiek bereikt. Jouw woord of beeld keuze, kleurgebruik, mediumkeuze en algemene toon, kan veel meer communiceren dan je denkt. Eigenlijk zegt elke stukje communicatie iets over jou. De ontvanger krijgt informatie die veel dieprijkender is dan alleen jouw boodschap. Het is daarom belangrijk om jezelf goed te kennen en integer om te gaan met wat je communiceert, zodat je congruent en eerlijk bent. Transparantie, integriteit en congruentie geven vertrouwen. En vertrouwen is alles in het opbouwen van relaties.

Veel ondernemers weten niet hoe ze een sterk merk kunnen creëren. Ze zijn zich niet geheel bewust van hun kracht en weten dit soms niet in alle facetten naar hun klanten te communiceren. Wij helpen mensen om wat dieper te graven en hun waarden te achterhalen en vooral waarom deze waarden belangrijk zijn. Dat zijn de bouwstenen die ze nodig hebben om hun verhaal te vertellen; zaken waar ze trots op zijn en over hun ambities. Samen gaan we op zoek naar unieke kwaliteiten en hoe deze te vertalen gericht op de doelgroep.

Wij helpen onze klanten om zichzelf op de juiste wijze te positioneren. Wij creëren waarde voor (startende) zelfstandig ondernemers, door creativiteit, verbeelding, empathieinnovatie en structuur in te zetten, zodat ze zichzelf beter (leren) kennen en hun kwaliteiten bewust kunnen inzetten om hun doelen te bereiken. In andere woorden, wij specialiseren ons in Authentic Personal Branding.